Sol och bad i Pula

Något du som åker till Kroatien och staden Pula på semester kommer att få massor av tillfällen till är sol och bad. Pula är en fantastisk stad vid Medelhavet, när det gäller just dessa aktiviteter. Det bästa av allt är att du som vill ha variation kommer att finna inte mindre än 8 relativt stora stränder i Pula, samtidigt som du finner ett flertal mindre. Här kommer alla att finna just sin favoritstrand för bad, sol och vattensporter.

Här finner du tre av de bästa stränderna vid ett besök i Pula:

  • Beach Hawaii, Verudula: Här finner du en underbart vacker strand. Det närmaste hotellet du finner här är Hotel Park, för alla som vill bo nära denna strand. Beach Hawaii kommer att vara mycket varierande, där du finner små klipphällar och härligt mjuk sandstrand. Detta val av strand kommer att vara det perfekta valet för alla som reser med hela familjen och den erbjuder en mycket barnvänlig miljö.

 

  • Beach Valkane, Lungomare: Även här kommer du att finna en mycket varierande strand där vissa delar är av betong, medan andra har småsten eller sand. Denna strand passar bäst för medelålders och äldre och erbjuder mycket vattensporter och landsporter. Naturligtvis kommer även barnfamiljer att göra ett bra val av denna strand. För dig som vill bo nära denna strand är det Valkane Hotell som gäller.

 

  • Beach Bi Val, Fazana: Detta kommer att vara det perfekta valet av strand för alla som reser med familjen eller som har någon form av rörelsehinder. Här får du en mycket vacker och slät sandstrand som erbjuder inbjudande dopp i Medelhavet. Här kommer allt att vara modernt och erbjuda allt från bananbåtar till uthyrning av surfingbrädor och vattenscooter. Här finner du även Bi village som är en by för de som vill campa eller bo i ett mindre hus under sin semester i Pula.

 

Bo vid stranden i pula

För alla som åker på semester för att sola och bada kommer det alltid finnas en chans att bo vid stranden i Pula. Här kommer de flesta av alla de stränder du finner ha ett boende som ligger i närhet till stranden. I och med det kommer du som vill kunna uppleva en ny strand varje dag. Det gör du genom att boka in dig på en resort för varje dag. Naturligtvis kan det bli ganska så hektiskt, men om du vill prova allt och intresset är bad finns det inga gränser för vad du kan göra i Pula.

Vad som är så fantastisk är också att det inte alls är dyrt att bo vid stranden på din semester i Pula. Nu kanske inte alla hotell är lika billiga, men det är du själv som gör valet, beroende på reskassan. Här har du chansen att bo vid stranden från cirka 700 kronor per natt när du gör de rätta valen. Här är det du som gör valet av den rätta stranden för dig och din familj, för att finna det bästa boendet för din semester, allt ska ju bli som du önskar.