3 populära hotell i Pula

När du besöker olika platser i världen, kommer du bo på nästan samma typ av plats i det land du befinner dig. Det är troligen nära stranden om du gillar sol och bad eller vattensport. Du som gillar att vara nära de platser där det händer saker och också gillar konst och historia, kommer ofta ta sig till centrum av de intressanta städerna.

Dessutom har du de som bara vill åka på semester och koppla av. Det är människor som väljer Bed & Breakfast i en lugn och avkopplande miljö. Vem är då du och hur ska vi kunna erbjuda tre populära hotell i Pula? Denna vackra stad vid Medelhavets kust i Kroatien erbjuder så mycket. Vi valde helt enkelt att välja ett av varje så det finns något som passar de flesta. Det betyder att du får tre bra hotell, där vart och ett av dem är det bästa inom sitt område. Du kan enkelt njuta av en fantastisk vistelse oavsett vilket av de tre hotellen du skulle välja.

Resort del Mar

Av namnet och döma kommer de flesta förstå att detta betyder havet. Vid valet av ett boende på Resort del Mar kommer du till den vackra kusten i Pula, vilket gör att det blir det bästa valet för dig som gillar sol och bad med mycket hög klass. Du som bor här kommer att befinna dig cirka 4 km från centrum av Pula, medan du bara har en minuts vandring till den vackra stranden.

Vid ett boende på Resort del Mar erbjuds du mycket stora rum samt massor av faciliteter som två restauranger och bar samt café. Naturligtvis har du tillgång till internet via WiFi på alla platser. Du som regelbundet vill ta dig till Pula centrum gör det smidigast via regelbundna bussturer bara 200 meters gångväg från hotellet.

Boutique Hostel Joyce

När du vill vara mitt i smeten kan du inte komma närmare än med valet av Hostel Joyce. Här får du ett mycket bra hotell och boende för ett mycket lågt pris, samtidigt som du bara kommer att befinna dig 100 meter från stadens mittpunkt.

Detta hotell har mycket moderna rum och du har tillgång till trådlöst internet på alla platser. Du som vill se allt det som utmärker Pula som stad i historien kommer att ha nära till det mesta. Här har du 650 meter till amfiteatern, 500 meter till Temple of Augustus samt bara 100 meter till allt rörande butiker, shopping och restauranger.

Pula City Center Accomodation

När vi nämnde Bed & Breakfast talade vi om en lugn och avskild plats. Nu kommer det inte direkt att stämma på detta boende, då det ligger så centralt som bara 500 meter från stadskärnan. Du ska dock inte låta detta lura dig. Detta val av boende och Bed & Breakfast kommer att vara mycket avkopplande. Här finns allt den service du söker, samt allt annat du kan tänkas behöva. Samtidigt som du får en avkopplande miljö, kommer du alltså att ha mycket nära till den heta pulsen av stadens liv.